Feneberg MTB Marathon

IMG_0947Dupa o lunga deplasare si 2 zile de iesiri si acomodare pe traseul de concurs, baietii s-au aliniat la startul Feneberg MTB Marathon, pentru a doua oara in formula oficiala ProCycling.

Plecarea s-a facut in ritm intens, peste pasunile de marginea Obersdorfului, plutonul subtiindu-se considerabil chiar inainte la primele urcari serioase.

Intreg traseul a fost puternic denivelat si a imbinat cele mai variate tipuri de teren. De la poteci single-track, serpentine asfaltate si zone de pietris macinat, s-a mers pana la coborari abrupte pe iarba, traversari de albii de rau si o zona push-bike pe radacini si trepte de lemn.

Ploaia mocaneasca si cele 5 grade Celsius nu au lipsit nici ele, asa ca dificultatea traseului a fost resimtita la maxim. Cele 19 ore si 27 de minute de pedalat (suma timpilor individuali) ne aduc insa placerea de a urca pe cea de- a 2-a treapta a podiumului, in clasamentul echipelor.

Victoria ne-a adus multa bucurie, dar si speranta ca vom urca inca o treapta pe podium, in 2013! Puteti vedea actiunea chiar AICI !!!