Geiger MTB Challenge 2012

RGH39459Inclus in cadrul Triadei MTB 2012, Geiger MTB Challenge a ajuns anul acesta la a 5-a editie. Ca de obicei, echipa a fost prezenta in padurile din jurul Sibiului, cu ceva vreme inainte de ziua concursului pentru a marca traseul si a realiza modificarile aferente editiei acesteia. Pregatirile s-au intensificat cu 2 zile inainte de eveniment, cand am lucrat la pregatirea zonei de start in cele mai mici detalii.

O parte din membrii echipei  s-au raspandit pe traseu in calitate de arbitrii pentru a asigura buna desfasurare a competitiei, iar o parte a concurat , aducand echipei  4 clasari pe podium; Cristian Losonczi  si Fabian Gandila au urcat pe locul 1, iar Tudor Oprea si Francisc Sarosi au obtinut locul secund.

Dupa festivitatea de premiere a GMC, au fost premiate si rezultatele generale ale Triadei, echipa noastra ocupand in intregime podiumul masculin si prima treapta a clasamentului pe echipe.

Tot in cadrul festivitatii a fost taiat si tortul creat special pentru eveniment de Redal Café, si am sustinut tombola pentru participanti. Dupa incheierea oficialitatilor, ne-am ocupat de demontarea zonei de start si degajarea intrarii in parc. Va asteptam cu drag si in 2013 la startul celui mai dur maraton din Romania!

Echipa ProCycling


We cannot display this gallery