PowerBar

In 1983, un alergator olimpic la distanta din Canada a pierdut locul fruntas intr-un maraton chiar la cativa kilometri inainte de sosore cand corpul sau a ramas fara energie. Aceasta experienta l-a determinat pe alergator si sotia acestuia, alergatorea de clasa mondiala si specialist nutritionist, sa inceapa cercetarea unui aliment ideal energetic pentru atleti.

Dupa 3 ani de creare a sute de formule cu un continut scazut de grasimi, cu un echilibru perfect de carbohidrati, vitamine, minerale, fibre si proteine, a luat nastere batonul energetic. Prietenii atleti ai cuplului au fost primii care au testat primul Power Bar si au experimentat o notabila imbunatatie a performantelor.

Batoanele au devenit rapid echipamentul esential al ciclistilor de top, alergatorilor si triatletilor raspandindu-se rapid in multe alte sporturi. Cererea a crescut atat de mult in zilele noastre incat brandul Power Bar este distribuit in peste 35 de tari iar marca Powerbar a devenit sinonima cu, nutritie, energie si performanta optima.

www.powerbar-europe.net