Trails MTB Fest XCO

trails mtb fest IMG_0309_0Dupa festivitatea de premiere a RedBull MoonTimeBike, ne-am pregatit pentru evenimentul de duminica dimineata, competitia de la Cheile Gradistei, Trails Fest XCO.

Contrar experientei din seara precendenta, temperaturile de aici au fost destul de scazute, umiditatea s-a resimtit pe tot parcursul traseului, iar ceata a creat probleme de vizibilitate.

Diversele obstacole de pe traseu ( busteni, roci instabile, rampe din lemn) au creat usoare probleme de abordare, mai ales ca unii dintre noi le-au parcurs pentru prima data chiar in timpul concursului.

Cu toate acestea pe parcursul celor 8 respectiv 4 ture, am reusit sa ne impunem in clasament, astfel ca Tudor Oprea castiga competitia, urcand pe cel mai inalt loc de pe podium la sectiunea numita de organizator „Dynamites” – 8 lapuri.

Acelasi rezultat l-a obtinut si Francisc Sarosi la sectiunea „Rookies” – 4 lapuri, fiind urmat de Mihai Tipurita cu locul 2 la <29 ani. Arealul deosebit de interesant in care s-a desfasurat evenimentul precum si potentialul ridicat zonei ne-a facut placere si cu singuranta ne va face sa revenim !

Rezultate (Dynamites):
1. TUDOR OPREA
2. KELEMEN ARPAD
3. MARIUS PETRACHE
4. NORBERT SZENTES
5. DANIEL ROSIORU
…………………………..
8. FABIAN GANDILA
…………………………..
11. COSMIN COLIBA

Rezultate (Rookies):
1. FRANCISC SAROSI
2. TAMAS DEBRECZENI
3. ANDREI AMARIUTEI
4. DORIN DIRNESCU
5. MIHAI TIPURITA