In toiul pregatirilor de Paste, sambata 04.05.2013, trei membri ai Ideal Geiger Team au reprezentat culorile echipei la competitia de Cross-Country de la Baia Sprie, organizata de clubul Garage Racing din Baia Mare.

Stiam ca vom avea parte de un traseu tehnic, interesant, care sa ne tina „in priza” de la fluierul de start pana la trecerea pentru a 6-a oara a liniei de Finish. Ploaia din noaptea dinaintea cursei a racorit putin atmosfera si a facut ca aderenta pe traseu sa fie optima. Portiunile de single-trail presarate cu scurte urcari si coborari virajate au dat riderilor senzatia ca sunt intr-un carusel.

Cei 3.8 km ai circuitului au fost parcursi de sase ori, in mai putin de 15 minute / tur, medie obtinuta de primii doi clasati: Tudor Radu – locul 1, respectiv Lucian Logigan – locul 2. A fost o cursa stransa intre doua biciclete Ideal Race Pro Team, 26′ vs. 29′, diferenta mica de timp dintre cele doua dovedind faptul ca ambele variante sunt adecvate  chiar si pentru trasee mai tehnice.

Cristian Losonczi a terminat concursul pe locul 5, fiind devansat de Elisei Miron – locul 4 si Dobai Robert – locul 3.

Echipa noastra urmeaza sa se alinieze Duminica urmatoare la startul unei competitii total diferite de cea mentionata in randurile de mai sus – Prima Evadare – o cursa de viteza prin padurile de langa Bucuresti.