Inclus in cadrul Triadei MTB 2012, Geiger MTB Challenge a ajuns anul acesta la a 5-a editie. Ca de obicei, echipa a fost prezenta in padurile din jurul Sibiului, cu ceva vreme inainte de ziua concursului pentru a marca traseul si a realiza modificarile aferente editiei acesteia. Pregatirile s-au intensificat cu 2 zile inainte de eveniment, cand am lucrat la pregatirea zonei de start in cele mai mici detalii.

O parte din membrii echipei  s-au raspandit pe traseu in calitate de arbitrii pentru a asigura buna desfasurare a competitiei, iar o parte a concurat , aducand echipei  4 clasari pe podium; Cristian Losonczi  si Fabian Gandila au urcat pe locul 1, iar Tudor Oprea si Francisc Sarosi au obtinut locul secund.

Dupa festivitatea de premiere a GMC, au fost premiate si rezultatele generale ale Triadei, echipa noastra ocupand in intregime podiumul masculin si prima treapta a clasamentului pe echipe.

Tot in cadrul festivitatii a fost taiat si tortul creat special pentru eveniment de Redal Café, si am sustinut tombola pentru participanti. Dupa incheierea oficialitatilor, ne-am ocupat de demontarea zonei de start si degajarea intrarii in parc. Va asteptam cu drag si in 2013 la startul celui mai dur maraton din Romania!