Grec Răzvan

Naţionalitate: Român
Oraş de reşedinţă: Sibiu
Data naşterii: 25.06.2002
Înălţime: 172 cm
Greutate: 60 kg
Facebook: https://www.facebook.com/razvan.grec.1
Instagram: https://www.instagram.com/grec_razvan

Biografie:

Pasionat încă din copilărie de sporturi în aer liber, a început practicarea ciclismului la vârsta de 16 ani, în anul 2017, după participarea la un concurs local. Câteva luni mai târziu, în 2018, a făcut primul pas spre sportul de performanță alături de echipa Măgura Cisnădie care i-a fost deschizătoare de drum. La doar un an distanță a reușit prima clasare pe podium la Campionatele Naționale XCO 2019 (locul 3). Tot în acest an a participat pentru prima dată la o etapă din Cupa Mondială și a obținut clasări bune la concursuri naționale și internaționale.

Caracterul de luptător și ambiția care îl caracterizează l-au ajutat să exceleze în acest sport. Din 2020 este hotărât să treacă la următorul nivel din punct de vedere sportiv alături de CSU Scott ProCycling împreună cu care a participat deja la un stagiu de pregătire și la primul său concurs pe etape, Cyprus Sunshine Epic.

Răzvan are ca obiective pentru 2020, ultimul an la categoria juniori, clasarea pe podium la Campionatul Național XCO și acumularea de experiență în competiții internaționale.