Suntem bucuroși să anuțăm încheierea unui parteneriat pentru sezonul 2016 cu binecunoscuta marcă de biciclete SCOTT. SCOTT este un producător recunoscut pentru calitatea produselor sale dar și pentru investițiile constante în cercetare și dezvoltarea de produse noi. GEIGER, companie care a fost alături de noi încă de la început, rămâne sponsorul principal al echipei. Numele sub care vom concura în sezonul 2016 este SCOTT GEIGER Team. Vor fi alături de noi și în sezonul 2016 FARESIN și OLANG, dar și o serie de sponsori tehnici fără ajutorul cărora nu ne-am putea desfășura activitatea într-un sport bazat destul de mult pe materialele de concurs: Shimano, Pro, Fox, Kenda, Lazer. Sportivii vor fi energizați de PowerBar și își vor putea monitoriza antrenametele și competițiile cu Polar iar de partea mecanică se va ocupa Action Sport, cel mai important magazin de profil din Sibiu. Echipamentele de concurs vor purta în continuare semnătura OPT.

Sportivii SCOTT GEIGER Team vor avea la dispoziție modelul Scale SL dar și două biciclete full suspension Spark Premium pentru sportivii care vor concura și anul viitor în competiții internaționale, Lucian Logigan și Tudor Oprea. Reamintim că cei doi sunt implicați într-o campanie ce vizează calificarea unui sportiv român la Jocurile Olimpice de la Rio. Bicicletele vor fi echipate cu componente Shimano.

Programul echipei va include în sezonul următor mai multe competiții din calendarul Uniunii Cicliste Internaționale atât în România cât și în afara țării. De asemenea echipa va fi prezentă în cele mai importante competiții de profil la nivel național având ca obiectiv clasarea cât mai bună în ierarhiile de selecție pentru lotul național în vederea participării la Campionatul Mondial.

O altă noutate pentru 2016 este cooptarea juniorului Roberto Burța care a avut un parcurs bun în 2015 la categoria amatori și care în 2016 va beneficia de tot sprijinul pentru a face pasul spre competițiile oficiale și a obține rezultate cât mai bune.