SCOTT

SCOTT Sports este liderul la nivel mondial in productia de biciclete de top. Inovatie – tehnologie – design.

www.scott-sports.com

FARESIN

Faresin Romania este prezenta pe piata cofrajelor din Romania din anul 2002 fiind unul din principalii furnizori de echipamente si utilaje pentru constructii civile, industriale si infrastructuri. Prin utilizarea cofrajelor modulare din otel sau aluminiu, cofrajelor pentru pile, culee, poduri, schelelor metalice si esafodajelor, Faresin Romania garanteaza calitatea si securitatea acestora pentru orice gen de lucrare. Serviciile oferite de FARESIN Romania acompaniaza clientul prin toate etapele unei noi lucrari, de la proiectarea, alegerea si achizitia produselor, pana la instruirea si asistenta tehnica pe parcursul constructiei.

www.faresinromania.ro

TIEMME

Tiemme este leader international in domeniul productiei si comercializarii de produse hidro-termo-sanitare. Experienta si capacitatea de inovatie, creativitatea si produsele fabricate exclusiv Made In Italy, traditia si cultura, atentia acordata serviciilor si mediului inconjurator sunt punctele forte care dau nastere solutiilor pentru instalatiile termo-hidraulice furnizate de Tiemme, o asociere desavarsita intre competentele tehnice dobandite si calitatea ridicata a materialelor utilizate. Aceste aspecte au permis companiei Tiemme dezvoltarea in timp a unui amplu catalog de produse, devenind in domeniul instalatiilor un „furnizor complet”, capabil sa acopere cele mai variate exigente in domeniul termo-hidraulic.

http://www.tiemme.com/rom/

URGO

Urgo, o firmă franceză de familie, este acum un lider pe piața produselor destinate vindecarii rănilor și are o ambiție clară de a-și continua dezvoltarea internațională. Conducerea constantă a companiei către inovație, combinată cu investiții susținute în cercetare și dezvoltare, producție și studii clinice care au ca scop demonstrarea eficacității terapeutice a produselor sale, susțin acest obiectiv. Urgo pune accent pe excelența, incurajata de abilitățile, angajamentul și inițiativa personalului său.

facebook.com/UrgoRomania

OLANG

Înființată în anul 1990, OLANG este considerată una din firmele leader în sectorul de încalțăminte de calitate, datorită experienței și pasiunii echipei sale. Astăzi, marca OLANG este prezentă în toată Europa și în multe alte țări. OLANG desenează, produce și comercializează încălțăminte de calitate atât pentru călătorii/excursii/alpinism cât și pentru timpul liber. Produse ușoare și de incredere, potrivite pentru excursiile cu diferite grade de dificultate, mereu cu un maxim de confort. Pentru sezonul rece, Olang propune o linie de modele menite să satisfacă orice cerință: de la cizmele de iarna clasice la ghetele în tendiță, de la cizmele din piele la cizmele de oraș impermeabile. OLANG este o firmă de încălțăminte dinamică și inovatoare considerată ca fiind un brand de referință în lumea încălțămintei, datorită pasiunii cu care realizează produsele de calitate cu bun gust Italian. Valoarea care îi ghidează și îi distinge este continua căutare de nou și frumos menținând mereu un bun raport calitate preț.

www.olang.co.uk

SHIMANO

www.shimano.com

OPT

OPT este o marcă de produse custom dedicate ciclismului lansată în 2014 de Tudor Oprea, unul din cei mai titrați rideri din România. OPT produce o gamă variantă de echipamente pentru Ciclism și împreună cu sportivii pe care îi susținem și cu tehnicienii noștri numărul de produse oferite este în continuă creștere.

www.optcycling.ro

BOSCH

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Acesta are aproximativ 375.000 de angajaţi în întreaga lume (status la 31 decembrie 2015). Potrivit cifrelor preliminare, compania a generat vânzări de peste 70 de miliarde de euro în 2015. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie.

Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 440 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de ţări. Această reţea internaţională de dezvoltare, producţie şi vânzare reprezintă fundaţia creşterii continue a concernului german. În 2015, Bosch a aplicat pentru aproape 5,400 de patente pe plan internaţional. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Prin toate produsele și serviciile sale, Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial, oferind soluţii care sunt inovatoare şi stârnesc entuziasm. În acest fel, compania oferă la nivel mondial „Tehnică pentru o viaţă”.

www.bosch.ro

POWERBAR

In 1983, un alergator olimpic la distanta din Canada a pierdut locul fruntas intr-un maraton chiar la cativa kilometri inainte de sosore cand corpul sau a ramas fara energie. Aceasta experienta l-a determinat pe alergator si sotia acestuia, alergatorea de clasa mondiala si specialist nutritionist, sa inceapa cercetarea unui aliment ideal energetic pentru atleti.

www.powerbar.eu

TECHNO OFFICE

TECHNO OFFICE este compania care oferă soluții complete pentru amenajarea spațiilor de birouri și care reprezintă oficial în Romania câteva din cele mai cunoscute firme producătoare la nivel mondial, incepand cu HAWORTH (www.haworth-europe.com). Prezentă pe piața din Romania încă din 2008, Techno Office s-a dezvoltat continuu și și-a diversificat gama de produse completând-o cu servicii de cea mai buna calitate, devenind astfel un furnizor complet și complex. Compania a dezvoltat proiecte cu diferite categorii de clienți, de la corporații multinaționale până la mici întreprinzători locali, reușind să creeze și să transforme spațiile de birouri în medii de lucru confortabile și productive în care oamenii să se simtă bine și să lucreze eficient.

Pentru mai multe informații despre companie, vă rugăm să accesați:

www.techno-office.ro

ALIVE CAPITAL

www.alivecapital.ro

ACTION SPORT

www.actionsport.ro