SCOTT

SCOTT Sports este liderul la nivel mondial in productia de biciclete de top. Inovatie – tehnologie – design.

www.scott-sports.com

TIEMME

Tiemme este leader international in domeniul productiei si comercializarii de produse hidro-termo-sanitare. Experienta si capacitatea de inovatie, creativitatea si produsele fabricate exclusiv Made In Italy, traditia si cultura, atentia acordata serviciilor si mediului inconjurator sunt punctele forte care dau nastere solutiilor pentru instalatiile termo-hidraulice furnizate de Tiemme, o asociere desavarsita intre competentele tehnice dobandite si calitatea ridicata a materialelor utilizate. Aceste aspecte au permis companiei Tiemme dezvoltarea in timp a unui amplu catalog de produse, devenind in domeniul instalatiilor un „furnizor complet”, capabil sa acopere cele mai variate exigente in domeniul termo-hidraulic.

http://www.tiemme.com/rom/

URGO

Urgo, o firmă franceză de familie, este acum un lider pe piața produselor destinate vindecarii rănilor și are o ambiție clară de a-și continua dezvoltarea internațională. Conducerea constantă a companiei către inovație, combinată cu investiții susținute în cercetare și dezvoltare, producție și studii clinice care au ca scop demonstrarea eficacității terapeutice a produselor sale, susțin acest obiectiv. Urgo pune accent pe excelența, incurajata de abilitățile, angajamentul și inițiativa personalului său.

facebook.com/UrgoRomania

CANON

Canon este un nume de vârf în domeniul imagisticii şi a fost aşa în ultimii 80 de ani. Suntem furnizor de top de soluţii de imagistică digitală de larg consum, business-to-business şi industriale. Accentul pe tehnologie este parte a ADN-ului corporativ al companiei Canon şi ne-am propus să ajutăm oamenii să regândească ceea ce este posibil prin imagistică.

Canon investeşte enorm în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi produse şi servicii inovatoare şi excepţionale, care vor satisface nevoile creative ale clienţilor. De la fotografi amatori la companii profesionale de imprimare, Canon permite fiecărui client să-şi îndeplinească pasiunea pentru imagine.

www.canon.ro

SHIMANO

www.shimano.com

OPT

OPT este o marcă de produse custom dedicate ciclismului lansată în 2014 de Tudor Oprea, unul din cei mai titrați rideri din România. OPT produce o gamă variantă de echipamente pentru Ciclism și împreună cu sportivii pe care îi susținem și cu tehnicienii noștri numărul de produse oferite este în continuă creștere.

www.optcycling.ro

POWERBAR

In 1983, un alergator olimpic la distanta din Canada a pierdut locul fruntas intr-un maraton chiar la cativa kilometri inainte de sosore cand corpul sau a ramas fara energie. Aceasta experienta l-a determinat pe alergator si sotia acestuia, alergatorea de clasa mondiala si specialist nutritionist, sa inceapa cercetarea unui aliment ideal energetic pentru atleti.

www.powerbar.eu

SYNCROS

www.syncros.com

ALIAT AUTO

Compania ALIAT AUTO , componentă a grupului de firme MBO, activează în domeniul auto din România de la începutul anului 2000, având ca domeniu general de activitate “comercializarea, întreținerea și repararea autovehiculelor”.

Pe parcursul anilor ALIAT AUTO a devenit unul dintre cele mai cunoscute și apreciate centre auto, atât pe plan regional cât și pe plan național. Și asta pentru că am investit continuu atât în echipamente cât și în perfecționarea echipei.

Astfel, putem spune că răspundem tuturor standardelor impuse, atât de clienți cât și de mărcile auto din portofoliul nostru.

www.aliat-auto.ro

TRANSAIR AGENCY

Profesionalismul este componenta principala pe baza careia s-a cladit o relatie sanatoasa intre membrii echipei noastre si clienti. Echipa reuneste consultanti in turism, specializati prin participarea la cursuri de formare profesionala si prin practica indelungata in industria turismului si a transportului aerian.

Flexibilitatea ne permite o abordare personalizata, adaptata necesitatilor fiecarui client, cerintelor fiecarei situatii cu care acesta se confrunta. Suntem flexibili in ce priveste programul de lucru. In foarte multe situatii, clientii nostri au beneficiat de asistenta turistica si in afara orelor de program ale agentiei. Suntem flexibili in ce privesc termenele de plata, cand este vorba de clienti corporatisti.

Implicarea reala a membrilor echipei in problemele clientilor nostri a condus la rezolvarea in timp util a acestora. Intr-o lume dinamica cum este cea a afacerilor rezolvarea rapida a problemelor este vitala. Noi suntem constienti de acest lucru si de aceea puteti conta pe noi.

www.transair.ro

ZEN PHARMA

Fondată în 2010, societatea Zen Pharma SRL reprezintă astăzi unul din cele mai importante lanțuri de farmacii din județul Mureș, rețeaua fiind în continuă extindere.

Premisa noastră este aceea că sănătatea nu trebuie să depindă de venituri, iar prețurile mici fac casă bună cu serviciile de calitate. Ne-am propus ca viziunea noastră să depășească așteptările pacienților, oferindu-le mai mult decât produse din farmacie, construind de-a lungul vremii, cu respect și răbdare, o relație bazată pe încredere și empatie. Astfel, ne-am câștigat un bine meritat loc în inimile pacienților noștri.

Rețeaua noastră de farmacii este un brand puternic, matur, relevant atât pentru furnizori cât și pentru pacienți.

zenpharma.ro

ACTION SPORT

www.actionsport.ro