SCOTT

SCOTT Sports este liderul la nivel mondial in productia de biciclete de top. Inovatie – tehnologie – design.

www.scott-sports.com

TIEMME

Tiemme este leader international in domeniul productiei si comercializarii de produse hidro-termo-sanitare. Experienta si capacitatea de inovatie, creativitatea si produsele fabricate exclusiv Made In Italy, traditia si cultura, atentia acordata serviciilor si mediului inconjurator sunt punctele forte care dau nastere solutiilor pentru instalatiile termo-hidraulice furnizate de Tiemme, o asociere desavarsita intre competentele tehnice dobandite si calitatea ridicata a materialelor utilizate. Aceste aspecte au permis companiei Tiemme dezvoltarea in timp a unui amplu catalog de produse, devenind in domeniul instalatiilor un „furnizor complet”, capabil sa acopere cele mai variate exigente in domeniul termo-hidraulic.

http://www.tiemme.com/rom/

URGO

Urgo, o firmă franceză de familie, este acum un lider pe piața produselor destinate vindecarii rănilor și are o ambiție clară de a-și continua dezvoltarea internațională. Conducerea constantă a companiei către inovație, combinată cu investiții susținute în cercetare și dezvoltare, producție și studii clinice care au ca scop demonstrarea eficacității terapeutice a produselor sale, susțin acest obiectiv. Urgo pune accent pe excelența, incurajata de abilitățile, angajamentul și inițiativa personalului său.

facebook.com/UrgoRomania

SHIMANO

www.shimano.com

OPT

OPT este o marcă de produse custom dedicate ciclismului lansată în 2014 de Tudor Oprea, unul din cei mai titrați rideri din România. OPT produce o gamă variantă de echipamente pentru Ciclism și împreună cu sportivii pe care îi susținem și cu tehnicienii noștri numărul de produse oferite este în continuă creștere.

www.optcycling.ro

POWERBAR

In 1983, un alergator olimpic la distanta din Canada a pierdut locul fruntas intr-un maraton chiar la cativa kilometri inainte de sosore cand corpul sau a ramas fara energie. Aceasta experienta l-a determinat pe alergator si sotia acestuia, alergatorea de clasa mondiala si specialist nutritionist, sa inceapa cercetarea unui aliment ideal energetic pentru atleti.

www.powerbar.eu

AUTHENTIC SPIRIT

Authentic Spirit este cel mai mare importator de ATV-uri și Quad-uri din zona balcanică dar și distribuitor pentru numeroase branduri din domeniul moto. În plus în ultima perioadă Authentic Spirit a intrat pe piața din România cu o gamă variată de accesorii din domeniul bike pe care le puteți găsi pe www.ath-gear.ro. Pentru sezonul 2022 Authetic Spirit va fi furnizorul nostru de ochelari și mănuși 100% urmând ca în viitor să încercăm și alte produse din gama lor.

www.ath-gear.ro

SYNCROS

www.syncros.com

SR Suntour

srsuntour.com

ACTION SPORT

www.actionsport.ro